Főoldal   |   Hírek   |   Programok   |   Önkormányzat   |   Címjegyzék
 
 

 
  Hírek
Gigén április 8.-án volt a Húsvétváró nyuszi-buli,ahol a húsvéti hagyományokhoz kapcsolódó játékokon keresztül,a vetélkedőkön és a tojásfestésen túl, sok programmal várta a Gigei Önkormányzat a község apraja-nagyját.


 
   
 
 
» Befektetők figyelmébe ·


Lelkészlak parokia hasznosítása

Gige Község Önkormányzata és a református egyházközség meghirdeti felújításra és hasznosításra az 1851-ben épült lelkészlak épületét. A templom mellett álló szép stílusú ház a restaurálás után nyári iskolának vagy szociális célú intézménynek is megfelelne. Feltétel, hogy az épület őrizze meg építészeti sajátosságait.


Tel: 30/ 3 969-685 82/ 721-321
Email: gige@somogy.hu


Ipari épület hasznosítása

Gige Község Önkormányzata hasznosításra bérbe adná a település központjában álló ipari létesítményt. Az épület korábban varrodaként üzemelt. A 150-200 m2-es műhelycsarnok erős árammal és központi fűtéssel ellátott. A lapos tetős épület tetején további irodahelyiségek kialakítása lehetséges. Az önkormányzat olyan befektetők jelentkezését várja, akik elsősorban a betanított munkásokra építenék vállalkozásukat, s akár szakképesítés nélkülieket is alkalmazni tudnak. (Az épület a képen balról látható!).


Kapcsolattartó: Koszti Sándor polgármester
Tel: 30/ 3 969-685 82/ 721-321
Email: gige@somogy.hu 
 
© Integranet